Antiquariat Löcker

Webshop

Sie befinden sich hier: HOMEWebshop → Karten/Pläne/Ansichten

Amerikanische Küche. Konvolut von 5 Kochbüchern.

"Priestnall-Holden, Ivie: 750 Dishes from Overseas. (New York, Macmillan 1944). OLn./ Stendahl: Spicy Food. A collection of uncommon recipes, from the mildly tangy to the frankly fiery, from every corner of the world. (New York, Holt, Rinehart and Winston 1979). OHalbkunstLdr./ Walpole Woman's Club: Favorite recipes. (O. A., Eigenverlag 1935). OSpiralbindung/ Pomeroy-Fairchild, Ruth (Hrsg.): The redbook timesaver cookbook. With recipes and menus developed in redbook's test kitchen. (New York, Saturday Review Press 1972), Goldgeprägtes OLn./ Read, Anne; Ilstrup, Carol; Gammon, Margaret: Edgar Cayce on Diet and Health. (New York, Hawthorn 1969). OLn. mit OU."

Schlagwörter: Gastronomie, Gatronomy, Kochbuch, Cook Book, Cookery Book, Recipes, Kochrezepte, Amerikanische Küche, Internationale Küche, americain cuisine

Artikelnummer: GAST0162


 


25.00 Euro

inkl. UST (10%)
(exkl. UST 22.73)